Om oss

Race Support er en familiebedrift drevet av interessen for motorsport. Vår visjon er å tilby motorsportbransjen kvalitetsprodukter til en riktig pris, og når man trenger det. Vi er på mange løp rundt om i landet.

Vi er nå også etablert i Sverige. Sverige er dyktige på motorsport, og har lang tradisjon.

Savner du noe i vår portifølge som du mener motorsportbransjen vil kunne dra nytte av, ring oss. Vi er meget takknemlige for din tilbakemelding.

 

Bjørn Raino Ankersen Bjørn Raino Ankersen

Bjørn Raino Ankersen er daglig leder og har sin erfaring fra mange år som fører, først i bilcross og siden i rallycross. Lidenskapelig opptatt av motorsport i alle former. Med sin erfaring som fører vet han hva som fungerer, og prøver å finne frem til kvalitetsprodukter som førere, arrangører og publikum verdsetter.

Oliver Johan Ankersen Oliver Johan Ankersen

Oliver Johan Ankersen er nestleder og har inngående kjennskap til våre produkter. Han har vært med sin far på løp siden han var noen måender gammel. Selv har han kjørt gokart i noen år, og er nå klar for bilcross.

Guttene på sommercup Oscar, Oliver og William på sommercup i gokart

William Nikolai Ankersen er en viktig bidragsyter til at alle har det bra. Stålkontroll og et stort hjerte. Han har kjørt gokart i flere år.

 

Oscar August Ankersen er mekanikeren. Har ser løsninger der andre gir opp. Trives best med verktøy i hendene. Har kjørt gokart, men er mer mekaniker. Dette til glede for resten av teamet.