Dekk

Maxsport har over 20 års erfaring fra motorsport, og regnes som et ledende merke innen flere typer motorsport. Vi lagerfører en del dimensjoner og gummiblandinger, men flere kan skaffes på bestilling.

Malatesta er et relativt nytt merke i Norge som ble introdusert i 2015. Merket er en av de største i Sverige. Merket ble meget godt mottatt i markedet, mye grunnet sin kombinasjon av holdbarhet og grep. I tillegg er dekkene meget prisgunstige i forhold til andre sammenlignbare merker.

Zeknova er et datterselskape av Leaksea, som er en av Kinas ledende produsenter av dekk.  Zeknova er designet i Japan og har et spekter av dekk innen drifting. Dekkene brukes av ledende driftere verden over. 

Race fuels

 

ETS Racefuel er tradisjonell racefuel med lange tradisjoner innen motorsport. ETS er kjent for å være markedets beste racefuel, og brukes innen en rekke motorsportgrener over hele verden der man ønsker maksimal ytelse.

Hvilken racefuel man skal benytte avhenger av hvilken motorsportgren man kjører. Er du i tvil om hvilket reglement som gjelder for deg, ikke nøl med å kontakte oss. Vi fører kontinuerlig oversikt med reglementene, og de endringer som skjer, slik at du alltid får riktig fuel.

 

 

Sunoco er verdens største produsent av racefuel, og et anerkjent merke gjennom årtider. Den legendariske logoen har prydet mangt et kjøretøy, det være seg bil, motorsykkel, snøscooter, båt eller annen gren innen motorsport. Sunoco racefuel produseres i USA i et hypermoderne anlegg som sikrer renhet og stabilitet, batch etter batch. Sunoco racefuel er kjent for høyoktan- og høykvalitet racefuel.

R Racefuel produseres i England av Anglo American Oil Company, AAOIL, som er importør av Sunoco Racefuel i blant annet Europa. Sammen med Sunoco Racefuel utfyller disse hverandre, og danner et komplett spekter innen racefuel.

Usikker på hva du skal bruke? Kontakt oss og vi finner overganger og gir anbefalinger.

PJ1 er en verdens ledende firmaer innen motorsport.

Med mer enn 40 års erfaring har PJ1 levert topp-produkter til motorsporten, og er ledende innen sitt område. Med sin unike formulering øker dette traction på baner i mer enn 50 land.

Motoroljer

DynoCat oljer er laget etter årelang erfaring, og med de beste råvarer fra USA og Europa. Vårt sortimentet er satt sammen av de produkter vi har erfart fungerer utmerket innen motorsport, og som vi har testet selv på vårt løpsutstyr. Er det noe du mangler, kontakt oss. DynoCat har et enormt utvalg, og vi finner riktig olje for deg.

Driven Racing Oil har sitt utspring i Joe Gibbs Racing. Den er laget spesielt for racing med svært høyt nivå på tilsetningsstoffer. Dagens motoroljer er ikke laget for racing eller å ta vare på motorer fra før 1980.