Race fuels

ETS Racefuel er tradisjonell racefuel med lange tradisjoner innen motorsport. ETS er kjent for å være markedets beste racefuel, og brukes innen en rekke motorsportgrener over hele verden der man ønsker maksimal ytelse.

Hvilken racefuel man skal benytte avhenger av hvilken motorsportgren man kjører. Er du i tvil om hvilket reglement som gjelder for deg, ikke nøl med å kontakte oss. Vi fører kontinuerlig oversikt med reglementene, og de endringer som skjer, slik at du alltid får riktig fuel.

 

Sunoco er verdens største produsent av racefuel, og et anerkjent merke gjennom årtider. Den legendariske logoen har prydet mangt et kjøretøy, det være seg bil, motorsykkel, snøscooter, båt eller annen gren innen motorsport. Sunoco racefuel produseres i USA i et hypermoderne anlegg som sikrer renhet og stabilitet, batch etter batch. Sunoco racefuel er kjent for høyoktan- og høykvalitet racefuel.

R Racefuel produseres i England av Anglo American Oil Company, AAOIL, som er importør av Sunoco Racefuel i blant annet Europa. Sammen med Sunoco Racefuel utfyller disse hverandre, og danner et komplett spekter innen racefuel.

Usikker på hva du skal bruke? Kontakt oss og vi finner overganger og gir anbefalinger.

 

PJ1 er en verdens ledende firmaer innen motorsport. Med mer enn 40 års erfaring har PJ1 levert topp-produkter til motorsporten, og er ledende innen sitt område. Med sin unike formulering øker dette traction på baner i mer enn 50 land.