Dekk

Maxsport har over 20 års erfaring fra motorsport, og regnes som et ledende merke innen flere typer motorsport. Vi lagerfører en del dimensjoner og gummiblandinger, men flere kan skaffes på bestilling.

Malatesta er et relativt nytt merke i Norge som ble introdusert i 2015. Merket er en av de største i Sverige. Merket ble meget godt mottatt i markedet, mye grunnet sin kombinasjon av holdbarhet og grep. I tillegg er dekkene meget prisgunstige i forhold til andre sammenlignbare merker.

Zeknova er et datterselskape av Leaksea, som er en av Kinas ledende produsenter av dekk.  Zeknova er designet i Japan og har et spekter av dekk innen drifting. Dekkene brukes av ledende driftere verden over. 

ZESTINO Grus er det beste sportsdekket å kjøre på tørr og fuktig grusoverflate. Den asymmetriske slitekonstruksjonen og dens stive, tettsittende mønster sikrer maksimal ytelse under akselerasjon og bremsing. Økt sideforsterking som gir god stabilitet under ekstreme forhold.

Grus 09R er det siste utviklingsdekket som brukes av WRC-konkurrenter. Den har et mer lukket slitemønster og kommer i soft og medium gummiblanding for best mulig ytelse. Leveres også i flere dimensjoner.

Husk at grusdekk kommer som separate høyre og venstrehjul.